Work simplification in food service : individualized introduction /

Detalles Bibliográficos
Autor principal: Ross, Lynne Nannen
Formato: Libro
Idioma:Ingles
Publicado: Ames : Iowa State University Press, 1972.
Materias:
LEADER 00869nam a2200241 a 4500
001 000236727
003 UPRA
005 20221003125646.0
007 ta
008 960207s1972 iaua gr 000 0 eng d
020 |a 0813807859 
035 |a 257850 
040 |a mxbn  |b spa  |c upra 
082 0 4 |a 658.54  |b ROS.w. 
100 1 |a Ross, Lynne Nannen 
245 1 0 |a Work simplification in food service :  |b individualized introduction /  |c Lynne Nannen Ross. 
260 |a Ames :  |b Iowa State University Press,  |c 1972. 
300 |a ix, 124 p. :  |b il. ;  |c 28 cm. 
650 8 |a Servicio de alimentos. 
650 8 |a Ingeniería  |x Metodos. 
852 |l BNM01  |l BNM01  |m LIB  |1 GENE  |a Colección General (BN)  |2 G  |b Colección General  |3 658.54 ROS.w.  |h Piso 3  |6 73-009033  |5 73-009033  |4 Inventariado 2022 por petrona  |8 20040528  |e  00  |f 05  |f En servicio 
900 |a UPRA  |b SBO 
905 |a GENE  |b G