Food from my heart : cuisines of Mexico remembered and reimagined /

Detalles Bibliográficos
Autor principal: Martínez, Zarela.
Otros Autores: Schulberg, Budd (prol.)
Formato: Libro
Idioma:Ingles
Publicado: New York : Macmillan, 1992.
Materias:
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082 0 4 |a 641.5972  |b MAR.f. 
100 1 |a Martínez, Zarela. 
245 1 0 |a Food from my heart :  |b cuisines of Mexico remembered and reimagined /  |c Zarela Martínez ; foreword by Budd Schulberg. 
260 |a New York :  |b Macmillan,  |c 1992. 
300 |a xiv, 354 p. :  |b il. ;  |c 24 cm. 
500 |a Incluye índice 
650 1 8 |a Cocina mexicana. 
700 1 2 |a Schulberg, Budd  |e prol. 
852 |l BNM01  |l BNM01  |m LIB  |1 GENE  |a Colección General (BN)  |2 G  |b Colección General  |3 641.5972 MAR.f.  |h Piso 3  |6 96-05556  |5 96-05556  |4 Inventariado 2022 por petrona  |8 20040528  |e  00  |f 05  |f En servicio 
900 |a 96-90ml/es  |b rb/as 
905 |a GENE  |b G