Food allergy : its manifestations, diagnosis and treatment, with a general discussion of bronchial asthma /

Detalles Bibliográficos
Autor principal: Rowe, Albert Holmes, 1889-
Formato: Libro
Idioma:Ingles
Publicado: Philadelphia : Lea & Febiger, 1931
Materias:
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100 1 |a Rowe, Albert Holmes,  |d 1889- 
245 1 0 |a Food allergy :  |b its manifestations, diagnosis and treatment, with a general discussion of bronchial asthma /  |c by Albert H. Rowe 
260 |a Philadelphia :  |b Lea & Febiger,  |c 1931 
300 |a xi, [17]-442 p. ;  |c 25 cm. 
504 |a Bibliografía: p. [413]-430 
650 8 |a Alergia. 
650 8 |a Alimentos. 
650 8 |a Asma. 
650 8 |a Enfermedades  |x Causas y teorías de causalidad. 
852 |l BNM01  |l BNM01  |m LIB  |1 GENE  |a Colección General (BN)  |2 G  |b Colección General  |3 615.37 ROW.f.  |h Piso 3  |6 63-024174  |5 63-024174  |4 Inventariado 2019 por inves  |8 20040528  |e  00  |f 05  |f En servicio 
900 |a UPRA  |b SBO 
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