The art of Mexican cooking : traditional Mexican cooking for aficionados /

Detalles Bibliográficos
Autor principal: Kennedy, Diana.
Otros Autores: Calderwood, Michael (il.), Martínez Ostos, Susana (il.)
Formato: Libro
Idioma:Ingles
Publicado: New York : Bantam Books, 1989
Materias:
LEADER 01002nam0a00002530004500
001 000021819
005 20220907210300.0
008 920922s1989 nyua g b 000 eng d
020 |a 0553057065 
035 |a 7422 
040 |a mxbn  |b spa  |c mxbn 
043 |a n-mx--- 
082 0 4 |a 641.5972  |b KEN.a. 
100 1 |a Kennedy, Diana. 
245 1 4 |a The art of Mexican cooking :  |b traditional Mexican cooking for aficionados /  |c Diana Kennedy ; phots. by Michael Calderwood ; il. by Susana Martinez-Ostos 
260 0 |a New York :  |b Bantam Books,  |c 1989 
300 |a xv, 526 p. :  |b il. ;  |c 24 cm. 
500 |a Incluye índice 
504 |a Bibliografía: p. 507-508 
650 8 |a Cocina mexicana. 
700 1 2 |a Calderwood, Michael,  |e il. 
700 1 2 |a Martínez Ostos, Susana,  |e il. 
852 |l BNM01  |l BNM01  |m LIB  |1 GENE  |a Colección General (BN)  |2 G  |b Colección General  |3 641.5972 KEN.a.  |h Piso 3  |6 90-014906  |5 90-014906  |4 Inventariado 2022 por inval  |8 20040528  |e  00  |f 05  |f En servicio 
905 |a GENE  |b G