The Mexican food system : elements of a program of accelerated production of basic foodstuffs in Mexico /

Detalles Bibliográficos
Autor principal: Luiselli, Cassio.
Autor Corporativo: University of California (San Diego) Center for U.S.-Mexican Studies
Otros Autores: Sweet, David (tr.)
Formato: Libro
Idioma:Ingles
Publicado: San Diego : University of California, Center for U.S.-Mexican Studies, 1982.
Colección:Research report series; 22
Materias:
LEADER 01571cam a0000313 a 4500
001 000021585
005 20160308172056.0
007 ta
008 930615s1982 cau gr 000 0 eng
035 |a 7188 
040 |a mxbn  |b spa  |c mxbn 
043 |a n-mx--- 
082 0 4 |a 308  |b MIS.529 
100 1 |a Luiselli, Cassio. 
245 1 4 |a The Mexican food system :  |b elements of a program of accelerated production of basic foodstuffs in Mexico /  |c by Cassio Luiselli ; tr. by David Sweet. 
260 |a San Diego :  |b University of California, Center for U.S.-Mexican Studies,  |c 1982. 
300 |a 24 p. ;  |c 23 cm. 
440 0 |a Research report series;  |v 22 
500 |a Título de la cubierta: The Sistema Alimentario Mexicano (SAM) 
501 |a Encuadernado con: The Mexican foods crisis : an analysis of the SAM / by Rose J. Spalding -- The Mexican Revolution and the Anglo-American powers : the end of confrontation and the beginning of negotiation / by Lorenzo Meyer 
650 1 7 |a Agricultura y Estado  |z México. 
650 1 7 |a Abasto de alimentos  |x Política gubernamental  |z México. 
650 2 7 |a Política nutricional  |z México. 
650 2 4 |a Sistema Alimentario Mexicano 
700 1 |a Sweet, David,  |e tr. 
710 2 2 |a University of California (San Diego)  |b Center for U.S.-Mexican Studies 
740 4 |a The Sistema Alimentario Mexicano (SAM) 
852 |l BNM01  |l BNM01  |m LIB  |1 GENE  |a Colección General (BN)  |2 G  |b Colección General  |3 308 MIS.529  |h Piso 2  |6 92-003796  |5 92-003796  |4 Inventariado 2016 por inval  |8 20040528  |e  00  |f 05  |f En servicio 
905 |a GENE  |b G